Támogatás

Apológia Alapítvány

Forint számlaszám: 11714006-20393423
Forint IBAN: HU64 11714006 2039 3423 0000 0000

Bank: OTP Bank XIV ker
BIC / SWIFT kód: OTPVHUHB

SZJA 1%

Közhasznú alapítvány voltunk és vagyunk

Kedvezményezett neve: Apológia Alapítvány
Kedvezményezett adószáma: 18169067-1-42

Hozzáállásunk

Alapvetően hisszük, hogy amíg szolgálatunk Isten céljaival összhangban van, a szükséges anyagiak is a rendelkezésünkre fognak állni. Saját szervezésű tanfolyamainkért tandíjat kérünk, a meghívásos kurzusokért pedig elfogadunk támogatást.

A weboldal információs szolgálata és az e-mailes vagy személyes tanácsadás azonban ingyenes.  Akik ugyanis magánemberként segítségért fordulnak hozzánk, azok többnyire vagy még csak diákok, vagy több szempontból is nehéz helyzetben levő emberek. Ugyanakkor a kutatás, az oktatás és a tanácsadás időbe, energiába és pénzbe kerül, és akik ezt munkaként végzik, azoknak is el kell tartaniuk a családjukat. Ezért vagyunk hálásak mindazokért, akik adományaikkal részt vesznek a szolgálatunkban, és akikben ezért a munkatársainkat tiszteljük.

Támogatóink

Szolgálatunkat magánszemélyek támogatják, de a visszajelzésekből tudjuk, hogy a keresztény felekezetek és helyi gyülekezetek tagjai, vezetői mennyire hasznosnak találják. Bár a hozzánk hasonló felekezetközi szolgálatok egyházi támogatásának hazánkban még nem alakult ki a kultúrája, hálásak lennénk, ha egy-egy helyi gyülekezet legalább évi egyszeri összeggel támogatni tudná Alapítványunkat. 

Rendszeres támogatóinknak, ha megadják postai címüket, minden új kiadványunkból küldünk tiszteletpéldányt, és e-mailben évi 3-4 támogatói hírlevelet. 

Az alkalmi támogatókat is arra kérjük, hogy küldjenek egy e-mailt az info@apologia.hu címre, hogy legalább köszönetet mondhassunk!